Kuulumisia

Lumiset maisemat ja joululoma

Talvinen järvimaisema

Joulu lähestyy ja meidän “loma” Suomessa alkaa olla puolessa välissä. On ollut ihanaa nähdä kavereita ja sukulaisia, käydä saunassa ja syödä niitä mustikoita. Onneksi on satanut myös lunta, niin ulkonakin alkaa näyttää aika jouluiselta.

Ensimmäinen viikko vierähti nopeasti Tampereella, lähinnä töitä tehdessä ja tuttuja moikkaillessa. Nyt ollaan Keuruulla Matin vanhemmilla ja täällä tuleekin ehkä rauhoituttua enemmän. Eilinen vietettiin vähän matkan päässä olevalla mökillä saunoen ja rentoutuen. Aika mukavaa.

Ja rentoutua nyt pystyykin, koska me saatiin asunto Eindhovenista!! Aika mahtavaa kyllä. Käytiin katsomassa viittä asuntoa, lähettettiin kaksi hakemusta ja saatiin toinen. Meidän ykkösvaihtoehdossa olisi ollut sauna taloyhtiössä, mutta se meni jollekin toiselle. Mutta tuo mikä saatiin on myös todella kiva ja hyvällä paikalla. Synttäreitä vietetäänkin tänä vuonna sitten muuttaessa, koska saadaan avaimet 15. tammikuuta.

Lumiset puut mökillä

Matti putsaa autoa Lunta

Tällä viikolla on vielä jonkun verran töitä tehtävänä ja osa hommista pitäisi tämän vuoden puolella saada valmiiksi, mutta välipäivät ajattelin pitää lomaa. Tavallaan mukavaa, että perjantain jälkeen töitä on seuraavan kerran (toivottavasti) Alankomaissa, minne palataan siis uudenvuodenpäivänä.

Mukavaa ja rentouttavaa joulunodotusta kaikille! ♥
Älkää stressatko. Laittakaa kynttilöitä palamaan ja valot pois, niin ei pölyt näy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *