Italia Kuulumisia

Töitä, flunssaa ja vähän vuoriakin

Heta ja vuoret

Arki on koittanut Italiaan. Meillä kummallakin on ollut jonkin verran töitä (mikä on ihan hyvä asia!) ja oltiin yhteensä melkein kaksi viikkoa flunssassa. Ensin olin itse kipeänä vajaan viikon ja sitten Matti toisen viikon vähän pahemmassa manflussa. Mutta nyt ollaan taas terveitä ja käytiin tällä viikolla jopa vähän vuoristossa ulkoilemassa ja komppaamassa paria “hukkaan” mennyttä viikonloppua. Kiivettiin Cima Capin via ferrata, jossa meillä meni aikaa kolme ja puoli tuntia. Aika hyvää urheilua siis upeissa maisemissa. Tämän postauksen kuvat ovatkin tuolta ferratalta. Jos joku haluaa Gardan suunnalla käydä vuoristossa, niin tuo oli kyllä suosittelemisen arvoinen reitti. Upeat maisemat järvelle ja vuoristoon, eikä liian vaativa reitti kuitenkaan. Kerroin jo aiemmin via ferratoista yleisemmin tässä postauksessa.

Garda ja kiipeäjä

Muuten ollaankin sitten tehty töitä epämääräisellä aikataululla, välillä vähän pidempää päivää ja välillä vähän lyhyempää. Välillä on käyty päivällä kaupassa (yleensä siestan aikaan, kun kaikki paikat on kiinni) tai lenkillä. Ja välillä olen itsekin viettänyt siestaa kirjaa lukemalla aurinkotuolissa tai ulkona joogaten. On kyllä mukavaa, että mun yritystoiminta on lähtenyt nyt hyvin käyntiin ja hommia riittää ainakin vähäksi aikaa, luultavasti pidemmäksikin. Ja onhan se myös hauskaa päättää itse omista työajoistaan ja tehdä töitä joustavasti. Varsinaisten laskutettavien töiden ohella valmistuivat myös nettisivut, käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa: hetahopeaharju.fi

Cima Capi kutsuu

Maisema Gardalle ja Riva del Gardaan

Via Ferrata loppupää

Turvallisuus ennen kaikkea

Kaksi ja puoli viikkoa on siis nyt vietetty täällä Lazisessa ja vielä kaksi viikkoa olisi jäljellä tässä kämpässä. Tuli tarpeeseen olla kuukausi paikallaan ja kehittää vähän rytmiä ja rutiineita. Tällainen Airbnb-elämä kuukausi kerrallaan on toisaalta aika helppoa, pitää vaan aina päättää, että mihin seuraavaksi kuukaudeksi haluaa. Ja niin kauan kuin ei tiedetä mistä Matti saa töitä ja ollaan tällaisia etätyöskentelijöitä, ei kannata ottaa pidempiaikaisempaa asuntoa. Kohta pitäisikin taas varata jo seuraava kämppä. Täällä pohjoisessa vuoret ovat lähempänä, mutta etelämpänä olisi marraskuussa varmaan vähän lämpimämpää. Että saa nähdä mistä meidät ensi kuussa löytää.

Cima Capin huipulla

Garda-järvi näkyy reitillä monessa kohtaa

Cima Capilla oleva luola

Tänään iltapäivällä äiti tulee tänne käymään vähän yli viikoksi, eli ensi viikolla tulee toivottavasti tehtyä vähän muutakin kuin töitä. Mennään ehkä Veronaan ja ainakin johonkin vuorille. Ja Milanoon käymään. Eli jotain reissupostauksia voi olla taas tiedossa.

Biacesan parkkipaikalla oli muutamia kissoja pyörimässä, tulivat heti meidänkin tavaroita tutkimaan. Tässä loppupiristykseksi pari Matin ottamaa kuvaa. Kuuluvat varmaan johonkin Matin vihaiset kissat -kokoelmaan.

Toinen vihainen kissa

Vaalea kissa Cima Capin parkkipaikalla

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *