Kuulumisia

Viime viikot puhelimen kamerassa

Ajattelin jakaa vähän puhelimen kuvia ja kertoa viime viikkojen kuulumisia. Mitään kauhean erikoista ei ole tapahtunut, enkä ole tännekään oikein mitään kirjoittanut. Viime aikoina ollaan vaan tehty töitä, käyty juoksemassa ja viikonloppuisin hypätty. Mutta tässä nyt vähän sekalaisia juttuja viime viikkojen ajalta.

Ensinnäkin, puhelimeni kuvista varmaan puolet on ruuasta. Ensimmäinen kuva on edelliseltä viikonlopulta, kun Matin sisko ja hänen poikaystävänsä olivat täällä käymässä. Lauantai-iltana kävimme syömässä viiden ruokalajin menun meidän lähellämme olevassa vegaanisessa ravintolassa. Ruoka oli ihan hyvää, seura parempaa ja viiniä riittävästi. Toinen kuva onkin sitten parin päivän takaa, kun käytiin testaamassa lähinnä meitä oleva pizzapaikka pitkän lenkin jälkeen.

Matti aina nauraa kun kuvaan kukkia. Itse en ymmärrä mitä väärää on kauniiden asioiden kuvaamisessa, olivat ne sitten ruokaa tai kukkia. Tämän puskan Matti toi muuten vaan jonain maanantaina piristämään, mikä oli todella kiva yllätys.

Ja viime viikon kohokohta oli kyllä Alankomaiden kilpien saaminen autoon! Aikamoinen paperisota se olikin kaikkien verolappujen ja muiden kanssa, mutta niin se vaan lopulta selvisi. Tästä ei-niin-ihanasta projektista on tulossa pian ihan oma postauksensa.

Juhlistettiin pakun uusia keltaisia kilpiä käymällä jätskillä. Eindhovenin ehkä paras jäätelöpaikka sijaitsee vähän liian lähellä meitä ja ollaankin käyty siellä jo varmaan kymmenen kertaa jäätelöllä. Tarjolla on välillä hyvinkin erikoisia jäätelöitä, mutta tällä kertaa otin turvallisesti pallot vadelmaa ja salted caramelia. Illalla piti vielä napata auringonlaskukuva parvekkeelta kesken Chernobylin katsomisen, kun oli niin nätti valo.

Viime lauantaina käytiin myös DAF-museossa, jossa autoja, busseja ja rekkoja riitti. Söpöin oli minun mielestäni tuo vanha poliisiauto, joka oli tuolla ylhäällä ensimmäisessä kuvassa. DAF on siis Alankomaalainen automerkki, joka nykyään valmistaa kai ainoastaan rekkoja. Ihan hauska museokäynti, vaikka Mattia ehkä rekkojen moottorit kiinnostivatkin enemmän kuin minua. Ja sunnuntaina käytiin hyppäämässä Belgiassa muutama hyppy.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa! Palataan seuraavaksi auton rekisteröinnin merkeissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *