Yleistä

Kuukauden kymmenen: huhtikuu

Kirsikat kukkivat nyt kauniisti Eindhovenissa

Ja taas vaihtui kuukausi! Maaliskuu meni äkkiä ja ihan kaikkia juttuja ei tullut tehtyä mitä meinattiin (täältä voit lukea edellisen kuun ajatukset). Maaliskuussa tehtiin monta kertaa pizzaa, joka alkoi loppukuusta olla jo aika hyvää, lenkkeiltiin ja juostiin itseasiassa se 15 kilometrin lenkkikin, joka ei mennyt ihan niin heittämällä kuin olin ajatellut. Mutta meni kuitenkin ja oli muuten pisin lenkki, jonka olen koskaan juossut. Tunnelissa käynti meni tämän kuun puolelle, kun vapaita aikoja ei ollut ennen sitä. Mutta nyt siis huhtikuun kysymysten pariin!

Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus: 
Väsyttää, ei jaksaisi nousta. Johtuu varmaan kellojen siirtämisestä ja edellisen illan melko myöhäisestä nukkumaanmenosta.

Tämän kirjan aion lukea:
Walter Isaacsonin Steve Jobs. Tämä on sellainen ikuisuusprojekti, jonka olen aloittanut aikoja sitten, mutta jostain syystä se jäi kesken (ehkä koska kirja on niin painava ja iso mukana raahattavaksi).

Työasia, jonka aion saada valmiiksi:
Koitan tehdä nettisivuilleni demokurssin, josta selviää minkä tyyppisiä verkkokursseja teen.

Työasia, jonka tiedä roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin:
Yksien nettisivujen päivitys tuskin tulee olemaan valmis vielä tässäkään kuussa.

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni: 
Minna Canthin päivän jälkeen mielessä on pyörinyt tämä: “Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta elämää”.

Ruoka, jota aion kokeilla:
Ehkä voitaisiin käydä koittamassa jotain paikallista ruokaa, kuten stamppotia. Myös Amsterdamin Vegan Junk Food Barissa olisi kiva käydä syömässä vegaanista roskaruokaa.

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen laittanut aikaa tämän suunnitteluun ja nyt se viimein toteutuu: 
Heti alkukuusta mennään nyt vihdoin sinne tunneliin lentämään. Ja sitten pääsiäisen aikaan äiti tulee tänne käymään, mitä on myös jonkin verran suunniteltu ja odotettu!

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta:
Lentolippujen ostaminen. Mennään syyskuussa käymään Barcelonassa, mikä on superihanaa, mutta samaan aikaan tulee pieni syyllisyys lentämisestä.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa:
Joogaan vähintään kerran viikossa. Juoksua ja muuta urheilua tulee tehtyä aika paljon joka viikko, mutta tuntuu että keho kaipaa myös rauhallisempaa liikuntaa ja venytystä.

Minkä asian haluaisin muistaa tästä kuukaudesta:
Tulppaanit! Näin varjon varasta jo jonkun kukkapellon, mutta pitää ehdottomasti tässä kuussa mennä ihailemaan ja kuvaamaan Hollannin kuuluisimpia kukkia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *